Inschrijven

(Online) voorinschrijvingen

(t.e.m. zaterdag 11 maart 23u59)

Tarieven

t.e.m. 11/03

10 Miles

€ 10

4 Miles

€ 7

Kids Run

€ 2     

Na betaling ontvang je een e-ticket dat je de dag zelf dient mee te brengen (geprint of op je smartphone). Bewaar dit dus goed! Geen e-mail ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

Met dit e-ticket kan je je borstnummer afhalen op zondag 12 maart vanaf 13u aan de inschrijvingszone op Place Verte de Charleroi. Hiernaast kunnen de mensen die reeds ingeschreven zijn via de online voorinschrijvingen vanaf 16 februari 2023 het borstnummer ook al afhalen aan de receptie van Rive Gauche Winkelcentrum (Place Verte).

Vanaf 16 feburari 2023 kan je je ook inschrijven en je borstnummer afhalen bij TRAKKS Gosselies.

Groepsinschrijvingen

(t.e.m.maandag 27 februari – 23u59)

Wil je samen met collega’s en vrienden de uitdaging aangaan? Dan kan je als groep inschrijven tot en met maandag 27 februari.

  • Naamwissels zijn enkel mogelijk aan de inschrijvingsstand op 12 maart en nodig om als deelnemer verzekerd te zijn. Per wissel wordt ter plaatse € 5 administratiekost aangerekend.
  • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn. Zijn er minder dan 10 deelnemers dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
  • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
  • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
  • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
  • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.

Daginschrijvingen

Last minute beslissen om deel te nemen? Geen probleem! Ook ter plaatse kan je je nog gemakkelijk inschrijven: breng je elektronische identiteitskaart mee voor een extra vlotte inschrijving!

Afstanden

Tarief

10 Miles

€ 14

4 Miles

€ 10

Kids Run

€ 2

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de 10 Miles de Charleroi. Lees deze voorwaarden grondig na.